Pro vás už 21 let

JSME TADY PRO VÁS UŽ 21 LET...

V našem internetovém obchodě Kvalitní nože.cz se specializujeme na prodej kuchyňských i kapesních nožů a jejich veškeré příslušenství. Jsme tu pro Vás již 21 let a snažíme se vyhovět individuálním požadavkům každého zákazníka.

Kvalitní nože jsou základním vybavením každé kuchyně, proto jsme pro Vás vybrali sortiment světoznámých výrobců. Nabízíme zejména nože firmy Wüsthof Dreizackwerk Solingen, keramické nože Kyocera nebo české nože Mikov. Ať už jste zastáncem kvalitního řemeslného zpracování, špičkových materiálů či moderního designu a vaření je pro vás koníčkem, vášní nebo povoláním, v našem obchodě má každý možnost vybrat si nůž, který bude vyhovovat právě jeho potřebám.

A protože každý správný muž má mít v kapse nůž, ani v této oblasti Vás nenecháme na holičkách :-) Náš sortiment obsahuje exkluzivní kapesní nože Victorinox se světoznámým znakem bílého kříže. Milovníkům francouzského stylu můžeme nabídnout kapesní nože Opinel a kutilům zase nářaďové nože Leatherman. Pokud je vaší vášní sbírání hub, neměl by vám v kapse chybět nějaký ten houbařský nůž. Třešinkou na dortu naší nabídky jsou damaškové nože, ručně kované v ruské Kovárně Klementěva.

Správná péče o nože je velmi důležitá, proto je třeba je pravidelně brousit. Naleznete u nás nepřeberné množství ocílek a brousků, a pokud si svůj nůž chcete nabrousit jako profesionál, můžeme Vám vřele doporučit brusné systémy společnosti Lansky.

Už nám nezbývá nic jiného, než Vám popřát příjemný nákup na Kvalitní nože.cz z pohodlí Vašeho domova!