Vykosťovací a filetovací nůž Classic 16 cm - Wüsthof Solingen

Kód: 1040134516
2 419 Kč 1 999,17 Kč bez DPH
Dodání cca 1-2 týdny

Dva v jednom - nový vykosťovací a filetovací nůž - nepostradatelný pro přípravu masa a ryb. Tento nůž je vhodný zejména pro odstraňování kostí a stahování z kůže ryb, masa a drůbeže. Jeho tenká, štíhlá a zahnutá čepel zajišťuje, že nůž klouže čistě skrze potraviny a dokonale oddělí kůži a kosti ryb a masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Filetovací a Vykosťovací nůž Classic 16 cm - Wüsthof Solingen, nepostradatelný pro přípravu masa a ryb

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Řeznické nože
Série: Classic
Délka čepele: 16 cm
Ostří: Rovné ostří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EB Avatar autora | 16.6.2022
S vykosťovacím nožem jsme velmi spokojeni.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: