Při nákupu nad 5000 Kč doprava ZDARMA
  • 1 z 3
 

Keramické struhadlo "Julienne" 1,5 mm s chráničem prstů, červené - Kyocera

 

Struhadlo krájí tenké proužky 1,5 mm. Vhodné na ovoce a zeleninu (brambory, mrkev, okurky, jablka) pro přípravu předkrmů, ozdob nebo salátů.

Dostupnost Skladem
545 Kč / ks
450,41 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu CSN-182-NRD
Značka Kyocera
Webová stránka značky kyocera.com
Kategorie Škrabky, struhadla, mlýnky, brousky
Záruka 2 roky
 

Keramické struhadlo/kráječ Julienne Kyocera s úchopkou, červené

(délka ostří 9 cm)

  • Čepel: Keramická (Oxid zirkonia), bílá           
  • Krájí na tenké proužky 1,5 mm
  • Vhodný na ovoce a zeleninu (brambory, mrkev, okurky, jablka) pro přípravu předkrmů, ozdob nebo salátů
  • Oboustranné ostří (možnost krájení v obou směrech)
  • Nerezavějící ostří
  • Jednoduché použití
  • Kvalita Made in Japan
  • Lze mýt v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních a to jak čepel, tak rukojeť.