Japonský nůž Santoku Victorinox Swiss Modern 17 cm, černý
Kód: 6.9053.17KBSouvisející produkty
Akce
1 690 Kč
–40 %
Japonský nůž Santoku Victorinox Swiss Modern 17 cm, olivový
Skladem
(1 ks)
999 Kč
ZDARMAZDARMA
Sada kuchyňských nožů Victorinox Swiss Modern 6 ks, černá
Skladem
(2 ks)
8 890 Kč
Detailní popis produktu
Japonský kuchařský nůž Santoku Victorinox Swiss Modern 17 cm s výbrusy po stranách čepele
(uvedený rozměr vyjadřuje délku čepele)
- Délka čepele: 17 cm
- Výbrusy po stranách čepele zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože
- Celková délka: 30 cm
- Šířka: 4,8 cm
- Výška: 1,5 cm
- Hmotnost: 107 g
- Čepel z nerezové oceli
- Rukojeť z kvalitního syntetického materiálu Polypropylen Copolymere (PPC)
- Moderní a praktický tvar rukojeti
- Lze mýt v myčce na nádobí
- Vyrobeno ve Švýcarsku
Univerzální kuchařský nůž japonského stylu se 17 cm dlouhou nerezovou čepelí a rukojetí z kvalitního syntetického materiálu (PPC). Výbrusy po stranách čepele zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Geometricky tvarovaná rukojeť vytváří dynamický efekt a skvěle padne do ruky, čepel z kvalitní nerezové oceli je vysoce odolná proti opotřebení. Švýcarské nože Swiss Modern se syntetickou rukojetí lze mýt v myčce na nádobí. Perfektní nože pro každodenní použití ve Vaší kuchyni!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Černé |
---|---|
Série: | Swiss Modern |
Délka čepele: | 17 cm |
Ostří: | Rovné ostří |
Nůž na chléb/cukrářský Victorinox Swiss Modern 26 cm, černý
Dodání cca 1-3 týdny
1 490 Kč
Zoubkovaný nůž na rajčata Victorinox Swiss Modern 11 cm, černý
Dodání cca 1-3 týdny
219 Kč
Japonský nůž Santoku s výbrusy Victorinox Fibrox 17 cm, černý
Dodání cca 1-3 týdny
1 390 Kč
Akce
279 Kč
–56 %
Nůž na steak Victorinox Swiss Modern 12 cm, černý
Skladem
(>5 ks)
120 Kč
Akce
219 Kč
–54 %
Nůž na zeleninu Victorinox Swiss Modern 10 cm, černý
Skladem
(4 ks)
99 Kč
Nůž na šunku s výbrusy Victorinox Swiss Classic 25 cm, černý
Dodání cca 1-3 týdny
1 490 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář