Kuchařský nůž Victorinox Fibrox 20 cm, černý
Kód: 5.2063.20Detailní popis produktu
Kuchařský nůž Victorinox Fibrox 20 cm s extra širokou čepelí a plastovou černou rukojetí
(uvedený rozměr vyjadřuje délku ostří)
Kuchařský nůž s 20 cm dlouhou a extra širokou čepelí a s plastovou černou střenkou. Rukojeť má ergonomický tvar a tak je práce s nožem velmi komfortní. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod.
- Délka čepele: 20 cm
- Rovné ostří
- Široká čepel
Doplňkové parametry
Kategorie: | Fibrox |
---|---|
Série: | Fibrox |
Délka čepele: | 20 cm |
Ostří: | Rovné ostří |
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
Victorinox používá nožířskou ocel Dauphinox "běžná" nerezová ocel s tvrdostí 54 až 57 HRC v závislosti na teplotě popouštění. Střenka je z materialu fibrox. Nuž není fulltang, ale takovou pevnost v obyčejné kuchyni nepotřebujete. Nuž je lehký a velice se dobře drží, více variabilních držení. Ostrost vydrží docela dlouho. Pokud se podíváte na serii Rosewood o dost dražší, jediný rozdíl je materiál střenky a je to fulltang...ocel je uplně stejná. Doporučuji broušení na brusných kamenech 1000/3000...uhel 18-20.
5
Spokojenost.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.