Řeznický nůž Classic 20 cm - Wüsthof Solingen
Kód: 1040107120Detailní popis produktu
Profesionální řeznický špalkový nůž Classic 20 cm - Wüsthof Solingen s výbrusy po stranách čepele
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
Kovaný řeznický špalkový nůž Classic má extra ostrou a prohnutou čepel s výbrusy po stranách, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nástroj vhodný na porcování a úpravu masa, do profesionálních řeznických provozů i do domácnosti. Nůž je kovaný z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli (X50 Cr MoV 15) a je vybaven ergonomicky tvarovanou, trojitě nýtovanou rukojetí.
- Celková délka nože: 33,7 cm
- Délka čepele: 20 cm
- Výška čepele: 4,7 cm
- Hmotnost: 241 g
- Extra ostrá a prohnutá čepel
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:
- Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní chrom-molybden-vanadiové (X50 Cr MoV 15) oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
- Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
- Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
- Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
- Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
- Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
- Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
- Doživotní záruka
- 100% Made in Germany (Solingen)
Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:
- Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
- Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
- Všechny nože série Classic lze umývat v myčce
- Řada Classic obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF
Doplňkové parametry
Kategorie: | Wüsthof Solingen (Německo) |
---|---|
Série: | Classic |
Délka čepele: | 20 cm |
Ostří: | Rovné ostří |
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
FN
František Novosad
Velmi spokojen, super nuz na zpracovani masa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.