Nůž na chléb 20,5 cm, Forged Katai

Kód: SDV-620650
3 289 Kč 2 718,18 Kč bez DPH
Dodání cca 3-10 dnů

Ručně kovaný nůž na pečivo se zoubkovaným ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z kořenového dřeva je vhodný na snadné krájení pečiva s tvrdou kůrkou, ale můžete ho použít i jako nůž cukrářský / pekařský. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ručně kovaný nůž na pečivo se zoubkovaným ostřím 20,5 cm, FORGED Katai

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

  • Délka čepele 20,5 cm
  • Tloušťka čepele 2 mm
  • Vyrobeno z japonské oceli VG10
  • Rukojeť z kořenového dřeva ošetřeného pryskyřicí
  • Tvrdost 60° Rockwella
  • Úhel broušení 22°
  • Ručně kovaný v 5ti vrstvách
  • Baleno v luxusní dřevěné krabičce
  • Záruka 10 let
  • Není vhodný do myčky na nádobí, po umytí utřete do sucha
  • Vyrobeno v Nizozemsku

Při navrhování série kovaných nožů Katai nizozemské značky FORGED byl kladen důraz na poutavý design a kvalitní provedení. Ostří je ručně kované v 5ti vrstvách japonské oceli VG10. Rukojeť je vyrobena z kořenového dřeva, které se ošetří pryskyřicí, poté se vylisuje a nakonec vyřeže. Každý nůž je tak jedinečný a originální. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design!

Nizozemská značka FORGED představuje speciální a nápaditou kolekci ručně kovaných kuchyňských nožů z japonské oceli. Díky kvalitnímu provedení, krásnému balení a tradičnímu řemeslnému způsobu výroby zaplesá nejedno srdce milovníka nožů. Nože jsou zabalené do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Ruční výroba, kovářské řemeslo a kvalitní zpracování činí z každého nože FORGED jedinečný a vysoce kvalitní produkt. Nechte se unést sériemi Olive, Katai, VG10, Brute, Intense či Churrasco! Ke každému noži si také můžete dokoupit luxusní kožené pouzdro pro optimální ochranu čepele.

Ručně kované nože FORGED z japonské oceli

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: