Brousek na nože univerzální dvoustupňový pro 2 typy nožů - Wüsthof Solingen

Kód: 3069730104
749 Kč –6 %
new brousek wusthof solingen dvoustupnovy 2 typy nozu
749 Kč –6 % 699 Kč 577,69 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Brousek WÜSTHOF nabízí celkem čtyři stupně ostření – dva pro každý typ nože. V první fázi je použita karbidová drážka, která vyhlazuje nerovnosti a upravuje úhel ostří. Poté přichází na řadu keramická drážka, která jemně dobrousí čepel a dodá jí extrémní ostrost, díky které si vaše nože snadno poradí s jakýmkoli materiálem. Díky možnosti přepínání mezi standardními a asijskými noži je tento brousek univerzálním nástrojem pro ostření všech druhů prémiových kuchyňských nožů. Brousek je vybaven ve spodní části protiskluzovou vrstvou díky které pevně drží na pracovní desce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dva stupně ostření pro dokonalou ostrost

Brousek WÜSTHOF nabízí celkem čtyři stupně ostření – dva pro každý typ nože. V první fázi je použita karbidová drážka, která vyhlazuje nerovnosti a upravuje úhel ostří. Poté přichází na řadu keramická drážka, která jemně dobrousí čepel a dodá jí extrémní ostrost, díky které si vaše nože snadno poradí s jakýmkoli materiálem.

Brousek je vybaven ve spodní části protiskluzovou vrstvou díky které pevně drží na pracovní desce.

Díky možnosti přepínání mezi standardními a asijskými noži je tento brousek univerzálním nástrojem pro ostření všech druhů prémiových kuchyňských nožů. Ať už potřebujete nabrousit klasický kuchařský nůž, nebo tenkou čepel asijského stylu, s brouskem WÜSTHOF to zvládnete snadno a rychle.

  • nastavitelný pro standardní i asijské čepele
  • čtyři fáze ostření – dvě pro každý typ nože
  • karbidová a keramická drážka pro maximální ostrost
  • snadné a bezpečné použití

Použití dvoustupňového brousku Wüsthof Solingen:

Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 Wusthof-Brandwusthof-factory-1900

Nožířská firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen, vyrábějící nože špičkové kvality, je jednou z největších nožířských firem na světě. Byla založena roku 1814 a dodnes ve vedení firmy stojí členové rodiny Wüsthof. Firma sídlí v německém městě Solingen, které je známé pro výrobu nožů a nůžek. Je také nazýváno jako City of Blades - město čepelí. V Solingenu sídlí nespočet renomovaných nožířství, ale značka Wüsthof městu výrazně dominuje. Nože jsou zde vyráběny ve třech výrobních závodech, proto je pro firmu charakteristické logo trojzubce. Výroba nožů a všech ostatních produktů Wüsthof probíhá pod přísnou kontrolou kvality. 

To nejlepší - kované nože Wüsthof. Výjimečná kvalita použitých materiálů a celková konstrukce nožů převyšuje ostatní výrobky na našem trhu. K jejich výrobě je použita chrom - molybdenová ocel, nesoucí požadované vlastnosti, kterými jsou odolnost proti agresivním potravinám a dlouhodobá ostrost. Každé ostří je kontrolováno laserem, je proto dlouhodobě výjimečně ostré. Značku kvality můžete vidět na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby - Solingen.

Pokud sháníte kvalitní pomocníky do Vaší kuchyně za velmi příznivé ceny, volte nekované nože Wüsthof. Nože jsou vyrobeny z kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14). Rukojeti ze syntetického materiálu jsou ergonomicky tvarované a práce s nimi je proto velmi komfortní.

Ať už sháníte nůž kovaný či nekovaný, v naší nabídce naleznete nože ke všem možným účelům. Od celých sad kuchyňských nožů až po nože na loupání.