Sada kuchyňských nožů Victorinox Swiss Modern 2 ks, černá
Kód: 6.9093.22GSouvisející produkty
Detailní popis produktu
2dílná sada kuchyňských nožů Victorinox Swiss Modern, černá - v dárkovém balení
Sada obsahuje:
- Japonský nůž Santoku Victorinox Swiss Modern 17 cm, černý (6.9053.17KB)
- Délka čepele: 17 cm
- Výbrusy po stranách čepele zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože
- Celková délka: 30 cm
- Šířka: 4,8 cm
- Výška: 1,5 cm
- Hmotnost: 107 g
- Čepel z nerezové oceli
- Rukojeť z kvalitního syntetického materiálu Polypropylen Copolymere (PPC)
- Moderní a praktický tvar rukojeti
- Lze mýt v myčce na nádobí
- Vyrobeno ve Švýcarsku
- Nůž na chléb Victorinox Swiss Modern 22 cm, černý (6.9073.22WB)
- Délka čepele: 22 cm
- Celková délka: 34,5 cm
- Šířka: 4 cm
- Výška: 1,5 cm
- Hmotnost: 102 g
- Zoubkovaná čepel z nerezové oceli
- Rukojeť z kvalitního syntetického materiálu Polypropylen Copolymere (PPC)
- Moderní a praktický tvar rukojeti
- Lze mýt v myčce na nádobí
- Vyrobeno ve Švýcarsku
2dílná sada obsahuje japonský kuchařský nůž Santoku s délkou čepele 17 cm a zoubkovaný nůž na pečivo s délkou čepele 22 cm. Geometricky tvarovaná rukojeť z kvalitního syntetického materiálu (PPC) vytváří dynamický efekt a skvěle padne do ruky, čepele z kvalitní nerezové oceli jsou vysoce odolné proti opotřebení. Švýcarské nože Swiss Modern se syntetickou rukojetí lze mýt v myčce na nádobí. Perfektní nože pro každodenní použití ve Vaší kuchyni! Sada je dodávána v dárkovém balení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sady nožů |
---|---|
Série: | Swiss Modern |
Délka čepele: | 17 cm, 22 cm |
Ostří: | Rovné ostří, Zoubkované ostří |
Balení: | Bez stojanu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
MM
tvrdost
Marek Musil
V jaké tvrdosti HRC se pohybuje tvrdost ostří nožů Victorinox?
Odpovědět
Odpovědět
PČ
tvrdost
Petr Čech
Dobrý den,
Tvrdost nožů Victorinox - série Swiss Modern je 58 HRC
PČ
tvrdost
Petr Čech
Dobrý den, tvrdost je 54 HRC. Ideální kompromis mezi dobou ostrosti nože při běžném používání a snadnosti jeho nabroušení.