Dranžírovací sada Grand Prix II, 2 ks - Wüsthof Solingen

Kód: 9645
3 579 Kč 2 957,85 Kč bez DPH
Prodej ukončen
2dílná dranžírovací kuchyňská sada Grand Prix II - Wüsthof Solingen obsahuje kovaný nůž na šunku s délkou čepele 20 cm a kuchyňskou vidličku. Sada je dodávána v dárkovém balení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňská Sada na dranžírování Grand Prix II, 2 ks - Wüsthof Solingen

Tranžírovací sada složená z plně kovaného nože na šunku s čepelí z vysokouhlíkové nerezové oceli a vidličky na maso.

2dílná dranžírovací Sada Grand Prix II obsahuje:

  • 4525/20 Nůž na šunku Grand Prix II - délka čepele 20 cm
    • ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny
    • ergonomická rukojeť
  • 4417 Vidlička na maso Grand Prix II - délka 16 cm
    • lze použít jako tranžírovací nebo servírovací vidlička
    • poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin
    • pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka 

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Grand Prix II:

  • Nárazuvzdorná nenýtovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Znak Wüsthof z ušlechtilé oceli zasazen do rukojeti
  • Všechny nože série Grand Prix ll lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nožů
Série: Grand Prix II
Balení: Bez stojanu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: