Sada kuchyňských nožů Classic, 2 ks + brousek - Wüsthof Solingen

Kód: 9608-6
4 067 Kč –31 %
sada kuchynskych nozu wusthof solingen classic brousek akce 9608 6
4 067 Kč –31 % 2 799 Kč 2 313,22 Kč bez DPH
Prodej ukončen
3dílná sada 2 kuchyňských nožů Classic a brousku Wüsthof Solingen obsahuje nůž na zeleninu s délkou čepele 10 cm, kuchařský japonský nůž Santoku s výbrusy a délkou čepele 17 cm a dvoustupňový brousek. Limitovaná edice v dárkovém balení za zvýhodněnou cenu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada 2 kuchyňských nožů Classic a dvoustupňového brousku - Wüsthof Solingen v dárkovém balení

  • LIMITOVANÁ EDICE ZA ZVÝHODNĚNOU CENU

Sada obsahuje:

  • 4183 Japonský nůž Santoku Classic - délka čepele 17 cm
    • víceúčelový asijský kuchařský nůž 
    • výbrusy po stranách čepele zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože
    • dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
    • na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
  • 4066/10 Nůž na zeleninu Classic - délka čepele 10 cm
    • nejuniverzálnější nůž
    • pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
  • 4347 Brousek na nože
    • dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
    • lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
    • měkká rukojeť
    • bezpečné a snadné použití
    • použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: