Keramické struhadlo na potraviny, víceúčelové - Kyocera

Kód: CMG-25
459 Kč 379,34 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Keramické víceúčelové struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny s délkou 25 cm. Vhodné např. na suchý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Keramické víceúčelové struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny

- délka 25 cm (uvedený rozměr vyjadřuje rozměr celého struhadla)

- vhodné např. na suchý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

Keramické struhadlo Kyocera - víceúčelové

  • Nekorozivní
  • Dlouhodobá ostrost
  • Lehké a snadno použitelné
  • Protiskluzová základna
  • Protiskluzové prvky pro snadnou práci
  • Pohodlná rukojeť s otvorem pro zavěšení

Výhody keramických produktů Kyocera:

  • extrémní ostrost a dlouhá životnost
  • naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
  • nezanechává pach ani chuť ocele
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JK Avatar autora | 9.12.2024
Šikovná věcička, úplně nej na parmezán a čerstvý zázvor.
5
MN Avatar autora | 5.10.2022
Najlepšie strúhadlo na tvrdý syr, aké som mal.

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.