Keramické struhadlo na sýr, ovoce a zeleninu - 16 cm, Kyocera

Kód: CD-18
751 Kč 620,66 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Keramické struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny o průměru 16 cm (uvedený rozměr vyjadřuje průměr celého struhadla). Vhodné např. na tvrdý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Keramické struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny o průměru 16 cm

(uvedený rozměr vyjadřuje průměr celého struhadla)

- vhodné např. na tvrdý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

Vlastnosti:

  • Struhadlo 16 cm - na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny
  • Vhodné např. na tvrdý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další
  • Jednoduché k použití

Výhody keramických produktů Kyocera:

  • extrémní ostrost a dlouhá životnost
  • naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
  • nezanechává pach ani chuť ocele
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
SB Avatar autora | 21.8.2021
Struhadlo funguje dobře. Má dostatečně ostré výstupky, které potravinu dobře nastrouhají. Prostory mezi hroty jsou dostatečně široké, takže je možné je snadno vyčistit. Nastrouhanou potravinu, která mezi hroty zůstala, stačí spláchnout malým množstvím vody do žlábku. Stačí i malé množství vody. Lze to provést opatrně vodou z vodovodu, ale možná by se na to dalo něco vymyslet. Přiložený kartáček sice tak nějak funguje, ale zdá se mi zbytečně tvrdý a také se mi zdá, že se za chvíli opotřebí. A když se nastrouhaná potravina potom kartáčkem vyčkrabuje ze žlábku, tak se mi zdá, že by bylo vhodnější aby byl trochu měkčí a větší. Také není u tohoto kartáčku uvedeno, zda je dostatečně zdravotně nezávadný.

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.