Keramické struhadlo na sýr, ovoce a zeleninu - 16 cm, Kyocera
Kód: CD-18Detailní popis produktu
Keramické struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny o průměru 16 cm
(uvedený rozměr vyjadřuje průměr celého struhadla)
- vhodné např. na tvrdý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.
Vlastnosti:
- Struhadlo 16 cm - na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny
- Vhodné např. na tvrdý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další
- Jednoduché k použití
Výhody keramických produktů Kyocera:
- extrémní ostrost a dlouhá životnost
- naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
- nezanechává pach ani chuť ocele
Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.