Nůž na uzeniny / nakrajovací Classic White 14 cm v dárkovém balení - Wüsthof Solingen
Kód: 1040201614Detailní popis produktu
Nůž na uzeniny /nakrajovací Classic White 14 cm - Wüsthof Solingen
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
Tento nůž je ideální pro malé, jemné krájecí práce. Díky zoubkovanému ostří můžete krájet pečivo či uzeniny nebo dokonce i rajčata. Je vhodný i na krájení ovoce a zeleniny. Nůž na uzeniny se stane nepostradatelným pomocníkem v přípravě studené kuchyně. Rukojeť zajišťuje hbitost, snadnější krájení a pohodlně se hodí do ruky. Nůž je kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky čemuž je čepel pružnější a snižuje únavu při krájení. Je vybaven ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty a bílá barva jen podtrhuje jeho dokonalost.
- Délka čepele: 14 cm
- Šířka čepele: 2 cm
- Délka rukojeti: 10,9 cm
- Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
- Tvrdost: 58 Rockwell
- PEtec (Precision Edge Technology)
- Brusný úhel: 28°
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:
- Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
- Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
- Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
- Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
- Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
- Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
- Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
- Doživotní záruka
Vlastnosti série nožů wüsthof solingen Classic:
- Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu
- Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
- Všechny nože série Classic lze umývat v myčce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špikovací a nakrajovací nože |
---|---|
Série: | Classic white |
Délka čepele: | 14 cm |
Ostří: | Zoubkované ostří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář