Vykosťovací nůž Classic 10 cm - Wüsthof Solingen

Kód: 1040101410
2 359 Kč 1 949,59 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vykošťovací nůž Classic 10 cm - Wüsthof Solingen

Vhodný k odstranění kostí a tuku

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Vykosťovací nože
Série: Classic
Délka čepele: 10 cm
Ostří: Rovné ostří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: