Kuchyňský nůž Opinel Intempora 16 cm

Kód: A0046067
1 490 Kč 1 231,40 Kč bez DPH
Dodání cca 1-2 týdny

Univerzální kuchyňský nůž Opinel Intempora má 16 cm dlouhou čepel z kvalitní nerezové oceli Sandvik. Ergonomická rukojeť v kouřově modré barvě je vyrobena z vysoce odolného polymeru a nabízí bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Polymer je odolný proti vodě, teplotě, nárazům a opotřebení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální kuchyňský nůž Opinel Intempora 16 cm - nerezová ocel Sandvik a rukojeť z polymeru

(uvedený rozměr vyjadřuje délku ostří)

  • Délka čepele: 16 cm
  • Tloušťka čepele: 2,5 mm

Nůž na porcování drůbeže, vepřové, hovězí či jehněčí pečeně překvapivě oceníte také například při opracování exotického ovoce. Pokud  milujete ananas a dosud jste se trápili s tím, jak jej co nejlépe zpracovat, tento šikovný pomocník pro vás bude vítaným řešením. Pevná a stabilní, 160 mm dlouhá nerezová čepel, silná 2,5 mm, si poradí i s drsnou kůrou. Díky ergonomické rukojeti kouřově modré barvy se nůž velmi dobře drží a snadno se s ním manipuluje.

Vlastnosti série nožů Opinel Intempora:

  • Speciální modifikovaná ocel Sandvik 12C27 M zajišťuje vysokou odolnost proti korozi a perfektní schopnost řezu (14,5 % chromu + 0,60 % manganu zajišťuje odolnost vůči rezavění a 0,52 % uhlíku pak perfektní řezné hrany)
  • Tvrdost 57 HRC podle Rockwellovy stupnice znamená skutečně velkou rezistenci ostří proti opotřebení
  • 30° brousící (ostřící) úhel,15° z každé strany
  • V-grip - snadno a bezpečně uchopitelný nůž díky úhlu ostří
  • Materiál rukojeti: vysoce odolný polymer v kouřově modré barvě
  • Hladké linie bez nerovností znepříjemňujících úchop i údržbu
  • Ergonomický profil rukojeti vaši ruku sám navede na správný úchop
  • Ocelové ostří prochází celou délkou nože, je tak zajištěna přiměřená vyváženost
  • Lze mýt v myčce na nádobí, ale doporučujeme ruční mytí
  • Vyrobeno ve Francii

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Délka čepele: 16 cm
Ostří: Rovné ostří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: