Kuchařský nůž Classic Colour 20 cm, Velvet Oyster - Wüsthof Solingen

Kód: 1061700120
3 159 Kč 2 610,74 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

Kuchařský nůž Classic Colour 20 cm - Wüsthof Solingen, víceúčelový nůž k řezání a sekání bylinek a také k řezání masa, zeleniny a ryb.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Classic Colour 20 cm, Velvet Oyster - Wüsthof Solingen

Víceúčelový nůž k řezání a sekání bylinek a také k řezání masa, zeleniny a ryb

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Pět nových odstínů kolekce Classic, inspirovaných barvami ze světa gastronomie. Rafinované spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně.

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní chrom molybden vanadová oceli (X50CrMoV15) od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem
  • Dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec nejmodernější technologii broušení (Precision Edge Technology)
  • Materiál rukojeti: pružný syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou, příjemnou na omak. Mosazné nýty
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic Colour:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic Colour lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Série: Classic Colour
Délka čepele: 20 cm
Ostří: Rovné ostří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: