Kuchařský nůž Classic 20 cm, široký - Wüsthof Solingen

Kód: 1040104120
1 hodnocení
3 419 Kč 2 825,62 Kč bez DPH
Dodání 1-3 týdny

Perfektně vyvážený kuchařský nůž s extra širokou čepelí, kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Široká čepel zajišťuje lepší manipulaci. Mírně zakřivená a velmi stabilní čepel činí nůž opravdu všestranným. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Široký kuchařský nůž Classic 20 cm - Wüsthof Solingen

Víceúčelový nůž k řezání a sekání bylinek a také k řezání masa, zeleniny a ryb

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Perfektně vyvážený kuchařský nůž s extra širokou čepelí, kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Široká čepel zajišťuje lepší manipulaci. Mírně zakřivená a velmi stabilní čepel činí nůž opravdu všestranným. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec - nejmodernější technologii broušení.

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Série: Classic
Délka čepele: 20 cm
Ostří: Rovné ostří

Jméno WÜSTHOF

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: