Brousek na kuchyňské nože- Wüsthof Solingen
Kód: 3069730102Detailní popis produktu
Dvoustupňový brousek na kuchyňské nože - Wüsthof Solingen
Tento dvoustupňový brousek na nože z odolného plastu nevyžaduje nic víc, než několik jednoduchých tahů k udržení ostrých nožů. Bezpečné a snadné použití.
- dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení - zostří tupé hrany / druhý jemný stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné a ostré hrany
- lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
- měkká rukojeť
- bezpečné a snadné použití
Použití dvoustupňového brousku Wüsthof Solingen:
Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář