Keramické struhadlo na sýr, ovoce a zeleninu - 9 cm, Kyocera

Kód: CY-10
299 Kč / ks 247,11 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele, dostupnost 3-10 dní

Keramické struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny o průměru 9 cm (uvedený rozměr vyjadřuje průměr celého struhadla). Vhodné např. na suchý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Keramické struhadlo na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny o průměru 9 cm (uvedený rozměr vyjadřuje průměr celého struhadla). Vhodné např. na suchý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další potraviny. Jednoduché k použití.

Vlastnosti:

  • Struhadlo 9 cm - na strouhání sýrů, ovoce a zeleniny
  • Vhodné např. na suchý sýr, zázvor, mrkev, citrónovou kůru, křen, čokoládu a další
  • Jednoduché k použití

Výhody keramických produktů Kyocera:

  • extrémní ostrost a dlouhá životnost
  • naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
  • nezanechává pach ani chuť ocele

Doplňkové parametry

Kategorie: Škrabky, struhadla, mlýnky, brousky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.